Dansk Selskab for Spiseforstyrrelser er en national forening for behandlere og forskere, der arbejder med spiseforstyrrelser som speciale. Foreningen blev oprettet i 1998 med det formål at skabe netværk og forum for erfaringsudveksling og kompetenceudvikling. Selskabet har til hovedopgave at udvikle og systematisere viden om, og forbedre behandlingsmetoderne for sygdommene Anoreksia Nervosa, Bulimia Nervosa, Binge eating Disorders og tilgrænsende tilstande. 

Vedtægter

HUSK at tjekke og rette dine personlige data på medlemslisten. Særligt din e-mailadresse er vigtig. Ellers kan vi ikke sende dig nyhedsbreve og information, når vi har vigtigt nyt.

Find medlemslisten her

HUSK log ind når du skal på medlemslisten, tilmelde dig et møde eller hente materiale fra et møde. Det sker ved et klik på den lille sorte log-ind-boks i øverste højre hjørne på hjemmesiden.

Du skal indtaste dit brugernavn i øverste felt, og din personlige adgangskode i nederste felt.

Obs. Hvis der står en masse prikker eller spørgsmålstegn i feltet til adgangskoden, så slet dem alle før du skriver din kode.
Prikkerne eller spørgsmålstegnene laves automatisk af sikkerhedssystemet, for at andre ikke kan gå ind på PC´en og genskabe din kode.   

img

Der afholdes on-line generalforsamling 16. marts kl 16.00 - 17.00. Se invitationen her

Tilmelding til christiane.alstrup@regionh.dk

Husk at tilmelde dig middagen ved årsmødet her. Du skal vælge dankort som betaling og middagen koster kr. 1,-. Hvis du er vegetar eller har fødevareallergier, bedes du kontakte Inger Becker med info herom.

Årsmødet 2020 afholdes i Aalborg den 28. - 29. april 2020. Overskriften er Behandling af spiseforstyrrelser - ved vi, hvad der virker. Vi har inviteret tre internationale oplægsholdere foruden de danske bidrag. Se programmet og information om tilmelding her.

Dansk Selskab for Spiseforstyrrelser er kommet på Facebook. Her kan du dele dele nyheder og få inspiration til arbejdet med spiseforstyrrelser

For medlemmer af DSS er der oprettet en lukket gruppe, så medlemmerne nemt kan kommunikere med hinanden.