Dansk Selskab for Spiseforstyrrelser er en national forening for behandlere og forskere, der arbejder med spiseforstyrrelser som speciale. Foreningen blev oprettet i 1998 med det formål at skabe netværk og forum for erfaringsudveksling og kompetenceudvikling. Selskabet har til hovedopgave at udvikle og systematisere viden om, og forbedre behandlingsmetoderne for sygdommene Anoreksia Nervosa, Bulimia Nervosa, Binge eating Disorders og tilgrænsende tilstande. 

Vedtægter

Betaling med EAN virker lige nu ikke på hjemmesiden. Det er derfor hverken muligt at betale for medlemskab eller deltagelse til årsmødet med EAN via hjemmesiden. Hvis det absolut ikke kan lade sig gøre at betale med dankort og få beløbet refunderet af sin arbejdsplads må man kontakte bestyrelsen og finde en løsning. 

Når I betaler med dankort er det vigtigt, at I husker at trykke på "Fortsæt" på siden hvor betalingen står som gennemført. Ellers vil jeres betaling ikke blive korrekt registreret af hjemmesiden, selvom den er gået korrekt igennem.

I kan se et eksempel her.

 

Tema: Overgange i behandlingen af mennesker med en spiseforstyrrelse.

Sted: Gymnastiksalen (bygning 18), Psykiatrisk Center Ballerup, Maglevænget 2 (indkørsel via Magleparken), 2750 Ballerup.

 

 

Sidste tilmelding: 11.04.23

Pris: 2500,00 kr.

Tilmelding: Tilmelding og betaling foregår via hjemmesiden

www.danskselskabforspiseforstyrrelser.dk

Betales elektronisk med dankort

NB! Betaling med EAN virker IKKE på hjemmesiden

 

Tilmeld dig her

 

Vigtig information: Middagen den 19/4 er igen i år inkluderet i prisen. I modsætning til tidligere år skal du dog aktivt tilmelde dig middagen via et særskilt event på hjemmesiden. Vælg Dankort som betaling (35,-), som dækker fri bar under middagen.

 

 

Link til programmer her

Dansk Selskab for Spiseforstyrrelser er kommet på Facebook. Her kan du dele dele nyheder og få inspiration til arbejdet med spiseforstyrrelser

For medlemmer af DSS er der oprettet en lukket gruppe, så medlemmerne nemt kan kommunikere med hinanden.