Dansk Selskab for Spiseforstyrrelser er en national forening for behandlere og forskere, der arbejder med spiseforstyrrelser som speciale. Foreningen blev oprettet i 1998 med det formål at skabe netværk og forum for erfaringsudveksling og kompetenceudvikling. Selskabet har til hovedopgave at udvikle og systematisere viden om, og forbedre behandlingsmetoderne for sygdommene Anoreksia Nervosa, Bulimia Nervosa, Binge eating Disorders og tilgrænsende tilstande. 

Vedtægter

HUSK at tjekke og rette dine personlige data på medlemslisten. Særligt din e-mailadresse er vigtig. Ellers kan vi ikke sende dig nyhedsbreve og information, når vi har vigtigt nyt.

Find medlemslisten her

HUSK log ind når du skal på medlemslisten, tilmelde dig et møde eller hente materiale fra et møde. Det sker ved et klik på den lille sorte log-ind-boks i øverste højre hjørne på hjemmesiden.

Du skal indtaste dit brugernavn i øverste felt, og din personlige adgangskode i nederste felt.

Obs. Hvis der står en masse prikker eller spørgsmålstegn i feltet til adgangskoden, så slet dem alle før du skriver din kode.
Prikkerne eller spørgsmålstegnene laves automatisk af sikkerhedssystemet, for at andre ikke kan gå ind på PC´en og genskabe din kode.   

Den 23. november afholdes medlemsmøde i DSS. Temaet er "Miljøterapi i behandlingen af børn, unge og voksne med en spiseforstyrrelse"

 

Program for dagen kan læses her

 

Sted: Mødecenter Odense, Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C. www.moedecenter.dk

Pris: 850 kr. inkl. forplejning

Tilmeldingsfrist: d. 9.11.22

Pris efter tilmeldingsfrist:  + 500 kr.

 

Betaling kan ske ved:

1. Visa/dankort via hjemmesiden

2. E- faktura eller EAN-nr. 

OBS: Vi oplever lige nu problemer med EAN-betaling så hvis det er muligt må man meget gerne betale med dankort i stedet for. 

 

Tilmelding og betaling sker via DSS’ hjemmeside.

 

Tilmelding er bindende, og der lukkes helt for tilmelding efter d. 17.11.21.

 

Ved problemer med tilmelding og betaling kontaktes kasserer Sussi Harpøth.

 

 

Dansk Selskab for Spiseforstyrrelser er kommet på Facebook. Her kan du dele dele nyheder og få inspiration til arbejdet med spiseforstyrrelser

For medlemmer af DSS er der oprettet en lukket gruppe, så medlemmerne nemt kan kommunikere med hinanden.